Kidly

Vind een crèche bij jou in de buurt

Een baby op komst? Zoek nu naar de ideale opvang!

Een crèche bij jou in de buurt of nabij de opvang? Handig toch, niet? 

Vul een postcode in en ontdek wat bij jou in de buurt de mogelijkheden zijn!

clock icon

Snel en eenvoudig

Dankzij Kidly vind je in een mum van tijd de gepaste opvang en zo heb je meer tijd voor wat echt telt: je gezin !

medal icon

Handig overzicht

Kidly geeft jou een overzicht van alle opvangmogelijkheden. Wil je jouw keuze wat verfijnen? Gebruik dan onze handige filters!

iStock-841409776.jpg

Wat moet je weten over de kinderopvang vanaf de geboorte tot 3 jaar?

Na het einde van je zwangerschapsverlof ga je op zoek naar geschikte opvang voor je baby. Wanneer je niet onmiddellijk terecht kunt bij grootouders, schoonouders, …. ga je op zoek naar professionele opvang. Wij geven je graag wat meer informatie die kan helpen bij je keuze voor kinderopvang.
iStock-608480420.jpg

Wat zijn de verschillende types kinderopvang?

Je bent nog maar net zwanger en je denkt al aan de opvang van je kindje. Wanneer we het hebben over kinderopvang, denken we onmiddellijk aan de crèche. Wist je echter dat er verschillende mogelijkheden bestaan?
foto kinderopvangtoeslag.jpg

De crèche en haar onkosten

Budget voor kinderopvang, stond dit op je geboortelijst? Kidly geeft uitleg over de kosten die je mag verwachten! Als ouder moet je na enkele mooie maanden met je oogappel waarschijnlijk terug aan de slag. Je kindje wordt dan opgevangen door familie, in een kinderdagverblijf of een combinatie van beiden. Kiezen voor een kinderverblijf heeft een kostenplaatje. Je verneemt er hier alles over...

Tips voor deze week

Fopspeen of duim?

Een fopspeen heeft een aangepast vorm en minder negatieve impact op de tandenstand. Zijn of haar duim vindt je kindje altijd terug, in tegenstelling tot een fopspeen, maar dit bemoeilijkt dan ook het stoppen

Fopspeen of duim?

Bevallen, het kan op verschillende manieren!

Wist je dat er verschillende manieren bestaan om te bevallen? Niet alleen de klassieke liggende manier is mogelijk. Vandaag-de-dag winnen heel wat andere methodes aan populariteit.

Bevallen, het kan op verschillende manieren!

Kindje op komst?

Proficiat! Maar er is nog meer goed nieuws: wij zorgen ervoor dat je je kraamgeld of startbedrag supereenvoudig kunt aanvragen. We begeleiden je stap voor stap door het hele proces.